OrtoPAVlove – Dečija Obuća Pavle
Izbornik Zatvoriti

OrtoPAVlove

OrtoPAVLove

Sve više roditelјa se susreće sa problemom pronalaženja ortopedske obuće visokog kvaliteta i modernog dizajna.

Roditelјi i deca sada imaju izbor ortopedske a u isto vreme i moderne obuće, jer je brigu za pravilan razvoj stopala preuzela Obuća PAVLE, izrađujući obuću na đonu sa Tomas petom.

Đon sa Tomas petom ima ojačan unutrašnji deo koji sprečava mogućnost deformiteta stopala, kao što su spuštanje svoda i ravni tabani.

Tomas peta, poznata i kao proširena peta, pruža podršku medijalnom, uzdužnom luku stopala (najviši i najjači od tri luka u svakom stopalu);

Preporučuje se za decu sa dijagnozom ravnih stopala i zdravoj deci, kako bi se sprečilo ovo stanje;

Obuća sa Tomas petom omogućava da dete hoda ravno ili ravnije, gotovo odmah, bez bola ili pritiska na bilo kom delu stopala;

Rezultati pobolјšanja stanja, vidlјivi su već nakon desetak meseci, u zavisnosti od brzine rasta deteta.

Elementi đona – trostruki sistem:

1 – Tomas peta ima ojačan unutrašnji deo koji sprečava mogućnost deformiteta stopala, kao što su spuštanje svoda i ravni tabani.

2 – Šok absorber Sistem koji ublažava udarce u oblasti pete prilikom hodanja ili trčanja

3 – Fleks zona omogućava da dete hoda ravno ili ravnije, gotovo odmah, bez bola ili pritiska na bilo kom delu stopala.

U isto vreme naše OrtoPAVLove cipele deca mogu da nose ceo dan. Napravljene su da podrže luk stopala, zglob i ligamenate. Specijalni đon sa Tomas petom stabilizuje petne kosti i sprečava razvoj deformiteta skočnog zgloba.

Od 2014. godine, pokrenuli smo novu proizvodnu liniju cipela sa ortopedskim svojstvima  OrtoPAVLove koje preventivno deluju i sprečavaju deformitete u razvoju dečijih stopala.
U razvoju ovih cipela najviše smo vodili računa o prevenciji ravnih tabana i pravilnom spuštanju luka stopala.

Broj naših klijenata širom Srbije je u stalnom porastu jer:

  • mi znamo šta su kvalitetne i lepe cipele za decu,
  • smo u mogućnosti da izradimo kvalitetne i moderne modele,
  • mi verujemo da naša deca zaslužuju da nose najbolje cipele od prvih koraka svog života.

I iako imamo dug put od početka rada i uspešan razvoj, naša kompanija će i dalje biti uvek mlada i stalno će se razvijati. I dalje ćemo se specijalozovati, imati profesionalan pristup, ulagati u partnerstva sa kupcima i dobavljačima  i starati se o zadovoljstvu potrošača.

Dečija cipele iz kompanije Obuća PAVLE  znače udobnost i sigurnost za vaše dete.

Naši modni dizajneri u saradnji sa lekarima specijalistima razvijaju modele sa ortopedskim i anatomskim svojstvima. Važno nam je da se Vaše dete oseća ugodno i sigurno praveći prve korake u životu.

Verujemo da dečje cipele i protetika uvek treba da budu neraskidivo povezani, jer formiranje stopala u velikoj meri određuje buduće zdravlje vašeg deteta. Moderan dizajn, usavršen do poslednjeg detalja, funkcionalnost i obavezno poštovanje svih standarda ortopedije – svi ovi aspekti su optimalno kombinovani u proizvodnji dečjih cipele iz kompanije Obuća PAVLE.

Karakteristike OrtoPAVLove linije dečijih cipela su:

  • poseban akcenat na đonu, sprečavanje razvoja ravnih stopala, i drugih anomalija u razvoju stopala;
  • umetak-uložak za anatomski pravilno pozicioniranje stopala;
  • neutralizacija spoljašnjeg uticaja koji se vrši na petnoj kosti prilikom svakog koraka;
  • anti šok efekat za najudobniji šetnju;
  • uložne tabanice su napravljene od kože koja obezbeđuje dodatnu udobnost i higijenu

Statistike potvrđuju da kod više od polovine dece, do navršenih pet godina, stopala postaju ravna.

Deca sa ravnim stopalima, prvo doživljava neugodnost prilikom hoda, ponekad bol, onda se muskuloskeletni sistem prilagođava promenama, i deformisanim stopalima odnosno počinje da se krivi.

Dragi roditelji, obratite pažnju na ponašanje vašeg deteta tokom šetnje ili trčanja. Ako se brzo umori tokom pešačenja i očajnički traži da Vas drži za ruku ili da ga uzmete u naručje, to može biti signal da obavezno posete pedijatra.

Uzroci lošeg držanja ljudi često se kriju u najranijem detinjstvu i prohodavanju. Stoga je vrlo važno da se prati razvoj stopala od trenutka kada dete stidljivo i oprezno počne da pravi svoje male prve korake. Tada je lakše delovati preventivno i ne propustiti ovaj najvažniji period, nego kasnije lečiti deformitete i anomalije.

Mnoge mame i tate imaju otpor prema ortopedskim cipelama jer su ih u svom detinjstvu viđali a možda i sami nosili nakon postavljanja dijagnoze nepravilno razvijenih stopala.  Tada su deca koja su ih nosila bila „obeležena“, a cipele su bile prepoznatljive jer nisu bile ni lepe ni moderne.

Sada je Obuća PAVLE proizvela lepe i moderne dečije cipelice sa ortopedskim i anatomskim svojstvima koje u potpunosti prate najnovije svetske stilove i trendove u modi.  Pogledajte modele OrtoPAVLove i uverite se i sami.

Nošenje ortopedskih cipela, preventivno sprečava nastanak problema u razvoju dečijih stopala i leči nastale deformitete u početnoj fazi. Efikasnost ortopedskih cipela u prevenciji i lečenju ravnih stopala je od neprocenjive vrednosti.